Om oss

Maxbild Foto & Reklam Rosettbutiken AB

Vi är ett kundnära företag, vår styrka är att vi inte är så stora vilket gör att vi kan ha en nära och ansvarsfull kundrelation. 

Vårt mål är så klart nöjda kunder och det är alltid lite lättare att ge service när man är ett litet företag. Vi tycker också att vi står oss bra mot våra stora konkurrenter prismässigt. Det kan vara billigare att handla på hemmaplan.


Foto

Vi erbjuder våra kunder både fotografering och utskrift av egna bilder.

Vi har konkurrenskraftigt bra priser på både fotograferingar och utskrift av bilder. Hos oss kan man enkelt får sina bilder utskriva från både telefon, kamera eller papperskopior. Vi erbjuder även tjänster att digitalisera gamla analoga filmer och foton. Vi har ett stort sortiment av ramar och fotoalbum.

Reklam

Vi ger alla våra kunder personlig service och kan med vår långa erfarenhet hjälpa till att guida våra kunder till rätt form att synas.

Vi gör i stort sett allt inom reklam, och trots att vi är en liten firma är vi inte dyrare, utan oftast billigare än våra större konkurrenter. Vi har stor kunskap och bra maskinpark för att klara våra uppdrag. Det vi inte klarar själva på plats i vår verkstad skickar vi till våra trogna underleverantörer som vi har samarbetat med under många år.


Rosettbutiken

Vår webbshop som säljer allt inom presentinslagning är vår satsning som växt och kommit igång på ett mycket bra sätt, kanske lite tack vare pandemin.

Rosettbutiken har hela Sverige och Norden som sitt arbetsfält. Att sälja på nätet ger helt nya möjligheter men även utmaningar för oss. 

Rulla till toppen