Analogt till digitalt

Vill du digitalisera dina gamla filmer och bilder?

En del av de gamla analoga medierna går förlorade av tidens tand, en del på grund av att de helt enkelt inte klarar av att lagras i sin nuvarande form, andra för att vi inte har någon utrustning för att kunna titta på dom.

VHS-filmer blir förstörda över tid. Även om man förvarar dom mörkt och torrt. Diabilder och smalfilm blir inte förstörda om de förvaras rätt men många saknar utrustning att titta på dom, och det vill man ju. Varför annars spara dom? Vi hjälper dig att digitalisera dom. 

När de väl ligger på ett USB-minne kan du dela med dig av filerna till flera, lagra dom på flera ställen för att säkerställa att de inte försvinner, redigera dom och göra roliga ihopklippta filmer och bildspel, eller printa ut bilderna och sätta dom i fotoalbum.
VHS

Smalfilm

Diabilder

Startavgift 299 kr

VHS, MiniDV, Hi8, Video 8

259 kr/kassett

Startavgift 299 kr

Super 8, Normal 8

45 kr/min

Små rullar = ca 3 – 5 min

Stora rullar = ca 15 – 30 min

Startavgift 399 kr

Diabilder och negativ

8 kr/bild

20 bilder ingår i startavgiften


Rosettbutiken

Vår webbshop som säljer allt inom presentinslagning är vår satsning som växt och kommit igång på ett mycket bra sätt, kanske lite tack vare pandemin.

Rosettbutiken har hela Sverige och Norden som sitt arbetsfält. Att sälja på nätet ger helt nya möjligheter men även utmaningar för oss. 

Rulla till toppen