Profil och Arbetskläder

Profilkläder

Vi har ett stort utbud av kläder. Det finns något för alla, olika prisklasser och kvalitéer. Vid vårt val av leverantörer vill vi alltid ha prisvärda varor, oavsett kvalité. Vid beställning av stora kvantiteter kan vi alltid ge mycket bra priser.

Arbetskläder

Vår huvudleverantör av arbetskläder är TopSwede. Ett mycket prisvärt märke med hög kvalité. Vi har ofta kampanjer på dessa kläder, då man alltså kan få kvalité till ännu bättre pris. Kom in till butiken och kläm och känn på plaggen. Om vi inte har just Din storlek hemma tar vi hem den.

Transfertryck

Vi tar fram transfertryck av din logga som vi sen kan värma fast på dina kläder. Våra transfertryck håller hög kvalité och tål hårda tag och många tvättar. Ju fler tryck du beställer ju lägre kostnad per tryck. Trycken går att spara och använda längre fram.

Brodyr

Om du vill ha ett exklusivare utseende på dina kläder rekommenderar vi brodyr. Man betalar per stygn och färg. Samma här att ju fler du gör ju billigare per styck. Hör av dig till oss för offert.

Samtliga priser är exkl. moms

Vi hjälper dig att synas


Bil och fönsterdekorer


Trycksaker


Display och exponering


Arbets och profilkäder


Hemsidor


Presentreklam


Skyltar


Företagsfotografering

Vid frågor ring oss gärna

Vi försöker alltid svara i telefon. Men har vi kunder i butiken går de före. Om vi inte svarar försök igen efter en stund.

070-591 39 17

Rulla till toppen