Profilkläder

Profilkläder

Vi har ett stort utbud av kläder. Det finns något för alla, olika prisklasser och kvalitéer. Vid vårt val av leverantörer vill vi alltid ha prisvärda varor, oavsett kvalité. Vid beställning av stora kvantiteter kan vi alltid ge mycket bra priser.

Arbetskläder

Vår huvudleverantör av arbetskläder är TopSwede. Ett mycket prisvärt märke med hög kvalité. Vi har ofta kampanjer på dessa kläder, då man alltså kan få kvalité till ännu bättre pris. Kom in till butiken och kläm och känn på plaggen. Om vi inte har just Din storlek hemma tar vi hem den.

Transfertryck

Även om Du bara tänkt trycka 15 tröjor just nu, men vet att Du kommer trycka mer i framtiden, är det smart att beställa mer tryck på en gång. I prisexemplet nedan kommer du se varför. Vi har sedan Dina tryck ligger här hos oss. När Du behöver mer kläder har Du redan köpt trycken. Köper Du kläder av oss ingår påvärmning av Dina tryck men kommer Du in med egna kläder tar vi ut en avgift på 25 kr/tryck för att värma på dom.

Prisexempel

Brösttryck eller ryggtryck, 1 färg

15 st = 1300 kr = 86 kr/tryck

50 st = 1500 kr = 30 kr/tryck

100 st = 1850 kr = 18,50 kr/tryck

Brösttryck eller ryggtryck, 2 färger

15 st = 2300 kr = 153 kr/tryck

50 st = 2650 kr = 53 kr/tryck

100 st = 4000 kr = 40 kr/tryck

Brodyr

Brodyr är snyggare än transfertryck men det kostar också betydligt mer. Grundprincipen är den samma som för transfer, ju fler brodyrer Du gör desto billigare per styck. Kostnaden för brodyr beror helt på storlek, antal stygn, antal färger och antal brodyrer så det går inte att ge ett fast pris. Begär en offert av oss.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *